Nieuws en berichten

Beweeg- en beleefmarkt

Op zondagmiddag 9 februari organiseert ActiefWinterswijk samen met twee studenten van het Graafschapcollege een Beweeg- en beleefmarkt voor de 55-plusser. Deze markt vindt plaats in en om de Sport- enTurnhalWinterswijk aan de Parallelweg 9 van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Tijdens deze middag worden er meer dan 15 beweegactiviteiten aangeboden waaraan u kunt deelnemen. U kunt dus zelf gaan ervaren en beleven hoe het is om te klootschieten, koersballen, Nordic walken, badmintonnen, duo-fietsen of te dynamic-tennissen en nog veel meer. Een erkende stoelmasseur zal zorg dragen voor het ontspanmomentje tijdens deze middag.

Een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige geven een lezing.

Het Walking Football-team van de Graafschap (Old Stars de Graafschap) zal tegen ons eigen Walking Football-team uit Winterswijk een demonstratiewedstrijd spelen. Van de Graafschap zullen onder andere de oud-profs, Hein Schreur, Gerdo Hazelhekke, Henk Koenders en Henk Jansen deelnemen. Daarna kunt u zelf gaan ervaren wat nu Walking Football is en tegen één van deze teams spelen.

Als bezoeker heeft u op deze middag de unieke kans om een uitgebreide gezondheidscheck uit te laten voeren. Dit zal worden gedaan door verpleegkundigen van Kruiswerk Achterhoek. Voor de gezondheidscheck moet u zich vooraf aan te melden. Zonder vooraanmelding kan Kruiswerk Achterhoek helaas geen gezondheidscheck afnemen. Aanmelden kan via de mail info@actiefwinterswijk.nl of telefonisch naar 06- 84 39 43 25

Vooraf aanmelden voor de beweeg- enbeleefmarkt.

Voor de middag willen wij u ook vragen om zich vooraf aan te melden. Wij zullen u dan alvast een programma toesturen zodat u van te voren kunt kijken aan welke activiteiten u zou willen deelnemen. U kunt zich aanmelden via de website www.actiefwinterswijk.nl, via de mail info@actiefwinterswijk.nl of telefonisch naar 06- 84 39 43 25

Mocht u geen vervoer hebben om naar de sporthal te komen en ook niet iemand in uw netwerk hebben die u kan brengen, neem dan vooraf contact op met automaatje. 0543- 200036. Zij kunnen dan mogelijk een chauffeur voor u proberen te zoeken.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met MoniqueWieskamp, mwieskamp@winterswijk.nl (06- 84 39 43 25)